ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη για την βία την Τετάρτη

Σύσκεψη για την βία την Τετάρτη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα και τους διευθυντές της Γ.Α.Δ.Α. και της Δ.Ε.Α.Β για την καταπολέμηση της βίας.

Τα τελευταία φαινόμενα βίας στον Ελληνικό αθλητισμό, τα επεισόδια σε Περιστέρι και Λαμία, τα παράπονα της Super League για την στάση της αστυνομίας αλλά και το επικείμενο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό προκάλεσαν σύσκεψη κορυφής για την βία την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα σε αυτή θα δώσουν το παρών ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας αλλά και οι διευθυντές της Γ.Α.Δ.Α. και Δ.Ε.Α.Β.

Θέμα της σύσκεψης είναι η καταπολέμηση της βίας και ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και του Διευθυντή της Γ.Α.Δ.Α. και του Διευθυντή της Διεύθυνσης κατά της Αθλητικής Βίας.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός της συνολικής στρατηγικής απέναντι στο φαινόμενο της βίας στους αγωνιστικούς χώρους".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ