ΕΛΛΑΔΑ

Στράτος: "Όλα θα πάνε καλά"

Στράτος: "Όλα θα πάνε καλά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τους πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο με αντικείμενο συζήτησης τη διαιτησία. Σε εξέλιξη η συνάντηση των Δημήτρη Σαραϊδάρη και Δημήτρη Γκρούτση για τον επιδιαιτητή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των αρχιδιαιτητών, Δημήτρη Σαραϊδάρη και Δημήτρη Γκρούτση για τον επιδιαιτητή, ο οποίος θα λύνει τις διαφορές στους ορισμούς των διαιτητών της Super League που θα αρχίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών -αρχικά- ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και ο πρόεδρος της Supper League, Γιώργος Στράτος, ο οποίος αποχωρώντας απ' τα γραφεία της ΕΠΟ αρκέστηκε να πει πως: "H συνεργασία ξεκινάει τώρα. Θα πάνε όλα καλά".

Αυτό που βγαίνει απ' τη συνάντηση είναι πως δεν πρόκειται να έρθει η FIFA και η UEFA στην Ελλάδα για το θέμα της διαιτησίας, παρά την "επιθυμία" των ΠΑΕ της Super League αλλά και τον Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπως είχε εκφραστεί στην πρόσφατη συνάντησή τους την προηγούμενη Παρασκευή (02/09). Μόλις οι κ.κ. Γκρούτσης και Σαραϊδάρης κατασταλάξουν στον "εκλεκτό" θα γνωστοποιηθεί το όνομά του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ