ΕΛΛΑΔΑ

Στον ΟΤΕ TV η Premier League

Στον ΟΤΕ TV η Premier League

Η Premier League ανακοίνωσε την Τετάρτη (13/2) την συμφωνία της με τον ΟΤΕ TV για την μετάδοση των αγώνων στην Ελλάδα για τις σεζόν 2013/14 - 2015/16. Διαβάστε την ανακοίνωση

Από τον OTE TV θα μεταδίδεται το Αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την τριετία 20013-20016, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Premier League την Τετάρτη (13/2).

" Η Premier League είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ΟΤΕ έχει εξασφαλίσει το αποκλειστικό οπτικοακουστικό δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Barclays Premier League για την σεζόν 2013/14 - 2015/16 στην Ελλάδα", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, Richard Scudamore, δήλωσε για την συμφωνία: " Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι γιατί ο ΟΤΕ έχει επιλέξει να επενδύσει τα δικαιώματα της εκπομπής μας στην Ελλάδα για τις σεζόν 2013/14 - 2015/16.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και είμαστε βέβαιοι ότι θα μεταδώσει την Barclays Premier League, με ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο τρόπο για τους οπαδούς μας στην Ελλάδα".

Από την πλευρά του ομίλου ΟΤΕ ο κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε: " Με την προσθήκη του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Αγγλίας Premier League, ο ΟΤΕ TV τώρα παρέχει αποκλειστικά όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, καθώς οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν ήδη την ισπανική, την ιταλική και τα γερμανικά πρωταθλήματα, μαζί με άλλα σημαντικά πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Με την δυναμική ανάπτυξη του προγράμματος της τηλεόρασης του ΟΤΕ, οι συνδρομητές μας έχουν πρόσβαση σε πλούσια, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ