ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή οι Κομπότης, Σταθόπουλος και Κουρίδης

Στον ανακριτή οι Κομπότης, Σταθόπουλος και Κουρίδης
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, βρέθηκε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, ενώ εμφανίστηκαν και Αριστείδης Σταθόπουλος, Θεόδωρος Κουρίδης, που θα απολογηθούν 3 και 2 Ιουνίου αντίστοιχα.

Ο πρώτος παράγοντας ΠΑΕ που παρουσιάστηκε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, ήταν ο Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας έδωσε το παρών και έδειχνε αρκετά άνετος, έχοντας και μια συνομιλία με τους δημοσιογράφους.

Η πρώτη του παρουσία στο γραφείο του ανακριτή, ήταν στις 3 Απριλίου και ο ίδιος είχε πει πως ήταν για μια δήλωση του Φώτη Κωστούλα, μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και όχι για την εγκληματική οργάνωση. Πλέον, πέρασε και η ημερομηνία της προθεσμίας που είχε λάβει και βρέθηκε ενώπιον του κ. Ανδρεάδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από 'κει και πέρα, στην Ευελπίδων εμφανίστηκε το μέλος της ΕΠΟ και νυν δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 3 Ιουνίου. Εκλέγεται στην ΕΠΟ από το 1991, είναι σύμβουλος του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη και φέρεται να ανήκει στον "σκληρό πυρήνα" της "εγκληματικής οργάνωσης" που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου.

Κομπότης: "Δώσαμε εξηγήσεις"

Λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού αποχώρησε από το γραφείο του ειδικού ανακριτή και δήλωσε στους δημοσιογράφους: " Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ