ΕΛΛΑΔΑ

Κανένας περιοριστικός όρος στον Σπάθα

Κανένας περιοριστικός όρος στον Σπάθα
INTIME SPORTS

Την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε το πρωί της Δευτέρας (11/5) ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας. Κανένας περιοριστικός όρος στον Έλληνα διαιτητή. Στον ανακριτή και ο Καφές.

Ο Ηλίας Σπάθας ήταν να απολογηθεί την Τετάρτη, όμως ζήτησε και πήρε κάποιες ημέρες αναβολή για προσωπικούς λόγους. Έτσι την Δευτέρα πέρασε την πόρτα του Γιώργου Ανδρεάδη από την Ευελπίδων.

Ο διεθνής διαιτητής είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση της φερόμενης και ως εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τελικά κατά την αποχώρηση του διεθνούς διαιτητή έγινε γνωστό πως δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, οπότε μπορεί να συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά.

Μάλιστα οι δικηγόροι του διαιτητή Χρυσόστομος Βελάκης και Λιάνα Γεωργιάδου μοίρασαν την εξής ανακοίνωση:

"Με ομόφωνη και από κοινού ληφθείσα απόφαση τους ο κ. Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς και η κ. Εισαγγελέας αποφάσισαν να μην επιβληθεί κανείς περιοριστικός όρος εις βάρος του κ. Ηλία Σπάθα, έπειτα από την απολογία του ενώπιόν τους. Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από την κατάρρευση του εις βάρος του κατηγορητηρίου και την αναλυτική αντίκρουση των δυνάμει συντριπτικών στοιχείων από την πλευρά του ίδιου και της υπεράσπισης του. Η απόφαση αυτή αποτελεί την πρώτη απάντηση από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης σε όσους με ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομα του Ηλία Σπάθα. Η επόμενη απάντηση θα δοθεί και πάλι στα πρόσωπα αυτά από τα αρμόδια Δικαστήρια, όπου και θα κληθούν να πληρώσουν για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ο κ. Ηλίας Σπάθας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς την Ελληνική Δικαιοσύνη και την απόλυτη ικανοποίηση του για την εκδοθείσα απόφαση".

Στον ανακριτή και ο Καφές

Την πόρτα του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε και ο Παντελής Καφές με σκοπό να καταθέσει για την υπόθεση στην οποία φέρεται πως ζητήθηκε από τον ίδιο και τους τότε συμπαίκτες του χάσουν με 3-0.

Κατά την αποχώρηση του δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, παρά μόνο να τονίσει πως δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο εδώ και 2-3 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ήδη ο πρώην γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, δεν μπορεί να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ