ΕΛΛΑΔΑ

Στον "αέρα" τα playoffs της Super League

Στον "αέρα" τα playoffs της Super League
Κλήρωση, μπαλάκια, playoffs ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του να αναβληθεί κατά δέκα μέρες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκέψεις να μετατεθεί η έναρξη των playoffs της Super League. Ψάχνει ημερομηνίες η Ομοσπονδία.

Ο προγραμματισμένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ το Σάββατο (7/5, 20.30) αναβλήθηκε. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του, στην οποία καθιστά σαφές ότι ο τελικός αναβάλλεται για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί μέχρι τις 15 Μαΐου.

Στην Ομοσπονδία αναζητούν ημερομηνίες για να γίνει ο τελικός, αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα λόγω του... δεκαημέρου, αλλά και επειδή οι διεθνείς που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία των ομάδων τους ενόψει Euro ή και σε φιλικά παιχνίδια (όπως επί παραδείγματι της Εθνικής Ελλάδας) θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 30 Μαΐου.

Η πρώτη σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να μετατεθούν τα playoffs και να διεξαχθεί πρώτα ο τελικός. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, διότι ο τελικός θα μπορεί να γίνει μετά τις 16 Μαΐου. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τα playoffs και να γίνει ο τελικός μεσούσης των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία άλλωστε μετέχει στα playoffs μαζί με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Κοινώς, μπάχαλο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το έγγραφο της αστυνομίας
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Playoffs
Αξέχαστοι τελικοί Κυπέλλου που έγραψαν ιστορία

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ