ΕΛΛΑΔΑ

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πόρτο ο Σιδηρόπουλος

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πόρτο ο Σιδηρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε... εκτάκτως στη θέση του Δανού Χάνσεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο "San Mames" σφυρίζει ο Κουκουλάκης.

Άλλο ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος έστω και… εκτάκτως! Ο διεθνής ρέφερι που τον προηγούμενο Ιούλιο προβιβάστηκε στην ανώτερη κατηγορία διαιτητών της Ευρώπης (elite), ενημερώθηκε ότι αντικαθιστά τον Δανό Κεν Χάνσεν και θα διαιτητεύσει την Τετάρτη (4/11) στο παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ - Πόρτο.

Είναι ο τρίτος ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καθώς είχαν προηγηθεί οι αγώνες Μπενφίκα - Αστάνα (15/9, 2-0), Μάλμε-Σαχτάρ (21/10, 1-0). Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης, Πολυχρόνης Κωσταράς, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Σταύρος Τριτσώνης, Ηλίας Σπάθας και 4ος ο Λάζαρος Δημητριάδης.

Σφυρίζει Βαλβέρδε ο Κουκουλάκης

Εξάλλου, ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε ίσως, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της ευρωπαϊκής του καριέρας. Ο διεθνής ρέφερι από το Ηράκλειο θα διαιτητεύσει στον αγώνα πρωτοπόρων του 12ου ομίλου του Europa League ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο "Estadio de San Mamés" την Πέμπτη 5/11.

Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης, Χρύσα Κουρομπίλια, επιπρόσθετοι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (που αντικατέστησε τον Θανάση Γιάχο), Ανδρέας Παππάς και 4ος ο Χρήστος Μπαλτάς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ