ΕΛΛΑΔΑ

Στο κενό οι προτάσεις για αλλαγές στην διαιτησία

Στο κενό οι προτάσεις για αλλαγές στην διαιτησία
ΕΠΟ γραφεία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τι θα ζητήσει η εξαμελής επιτροπή της Super League από την ΕΠΟ με θέμα την διαιτησία και ποια είναι η μέχρι τώρα στάση της δεύτερης.

Συνάντηση με την ΕΠΟ θα επιδιώξει η εξαμελής επιτροπή που αποφασίστηκε στην άτυπη συνάντηση της Τρίτης στηνSuperLeague(στην οποία πάντως, οι «αιώνιοι» δηλώνουν ότι δεν θα πάρουν μέρος) με θέμα την διαιτησία αλλά οι προτάσεις της για αλλαγές θα βρουν σε τοίχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες το Sport24.grοι ιθύνοντες του συνεταιρισμού θα θέσουν θέμα Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αλλά και καταρτισμού των πινάκων.

Συγκεκριμένα θα επιδιώξουν:

1. να προέρχεται από τηνSuperLeagueτο ένα από τα τρία μέλη της Επιτροπής όπως είχε συμβεί και παλιότερα με τον Γιώργο Μποροβήλο πριν αναλάβει αναπληρωτής πρόεδρος στην Λίγκα και

2. να έχει λόγο η Λίγκα στον καταρτισμό των πινάκων των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας που γίνεται κάθε καλοκαίρι μετά τα τεστ αξιολόγησης.

Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν επί τάπητος στην ΕΠΟ που όμως, εμφανίζεται αρνητική. Από την Ομοσπονδία μάλιστα θα επικαλεστούν τον κανονισμό διαιτησίας που απαγορεύει τα τρία μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας καθώς επίσης και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ να έχουν σχέση με Λίγκες ή την Πολιτεία.

Συνεπώς το αίτημα τηςSuperLeagueγια τις συγκεκριμένες αλλαγές στην διαιτησία θα πέσει στο κενό.

Photo Credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ