ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο τραπέζι στο Ηράκλειο οι τέσσερις μεγάλοι

Στο ίδιο τραπέζι στο Ηράκλειο οι τέσσερις μεγάλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου για το “ναι” Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Η ιδέα και η πρόταση είχε πέσει στο τραπέζι εδώ και λίγους μήνες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου που την επανέλαβε και στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, παρά την άρνηση του Ολυμπιακού.

Τελικά, οι αντιρρήσεις κάμφθηκαν και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της χώρας Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ (και όχι οι ιδιοκτήτες όπως ήταν η αρχική σκέψη) ενώ συνεχίζονται οι παρασκηνιακές επαφές για τις εκλογές της ΕΠΟ και για αλλαγές στο ποδόσφαιρο, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ...

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ.

Η συνάντηση θα γίνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Σταύρου Αρναουτάκη” τονίζεταιστην ανακοίνωση.

*Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, διακρίνεται πρώτος αριστερά στην φωτογραφία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ