ΕΛΛΑΔΑ

Στο δικαστήριο ο Μάκης στο αυτόφωρο μητέρα μοντέλου

Στο δικαστήριο ο Μάκης στο αυτόφωρο μητέρα μοντέλου
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Ψωμιάδης παρουσιάστηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων και το μεσημέρι κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία η θεία γνωστού μοντέλου. Πρόκειται για τη γυναίκα που "νοίκιαζε" το σπίτι στον πρώην παράγοντα της Καβάλας. Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Sport24.gr.

Στο αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο παραπέμφθηκε η Βικτωρία Ιγροπούλου, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης την περασμένη Πέμπτη, ήταν στο όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας. Η Βικτωρία Ιγροπούλου είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων και θεία της Νταϊάνας Ιγροπούλου, νικήτριας παλαιότερων καλλιστείων.

Η Βικτωρία Ιγροπούλου ζήτησε και πήρε προθεσμία ως αύριο. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και δήλωση ότι δεν γνωρίζει καν για ποιο λόγο κατηγορείται.

Στην Ευελπίδων ο Ψωμιάδης

Στα δικαστήρια βρέθηκε λίγο μετά τις 10.30 ο Μάκης Ψωμιάδης, προκειμένου να "κλείσει" τους λογαριασμούς του με δύο παλιές ερημοκαταδίκες (σ.σ οι οποίες είχαν εκδικαστεί χωρίς την παρουσία του). Διαβάστε τι δήλωσε στους δημοσιογράφους για τα σχέδια που είχε, αλλά και για αυτά που του χρεώνονται.

Ο καταζητούμενος από την αστυνομία παράγοντας της Καβάλας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και οδηγήθηκε στα δικαστήρια στης Ευελπίδων.

Οι δύο ποινές αφορούσαν α) χρέη προς το δημόσιο και β) ποινή τριών μηνών για την παράβαση υγειονομικών διατάξεων για ένα κατάστημα με γλυκά και παγωτά που διατηρούσε στην Καβάλα. Άσκησε έφεση για την πρώτη υπόθεση.

Λίγο πριν την αποχώρηση του από τα δικαστήρια υποστήριξε στους δημοσιογράφους ότι το σπίτι που νοίκιασε και στο οποίο συνελήφθη, βρισκόταν 300 μέτρα από το δικό του και πήγαινε σε αυτό για να προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του. Όπως τόνισε σκόπευε τη Δευτέρα -όταν και θα επέστρεφε ο ανακριτής από τη Χάγη- να παραδοθεί.

Ακόμη αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό "διευθυντή ομάδας" που του έχει αποδοθεί λέγοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να έχω εγκληματική οργάνωση με τον γιο μου και τον προπονητή της Καβάλας", ξεκαθαρίζοντας ότι "όλες οι συνομιλίες έχουν γίνει μετά το τέλος των αγώνων".

Στο μεταξύ το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί στον 9ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

"Μισό να πάρω τα πούρα μου"

Διαβάστε πως οι Αρχές συνέλαβαν τον Μάκη Ψωμιάδη και ποια ήταν η απίστευτη ατάκα που είπε στους Αστυνομικούς (video).

Μετά από αρκετό καιρό οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον Μάκη Ψωμιάδη στην Ανάβυσσο σε μία πολυτελή βίλα με ψηλό τείχος όπου δεν μπορούσε να τον δει κανείς.

Ενδιαφέρον έχει πάντως το παρασκήνιο της σύλληψης του, όπως και οι ατάκες που είπε στους ανθρώπους της Αστυνομίας όταν τον εντόπισαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Μάκης Ψωμιάδης τις τελευταίες ημέρες κινούνταν μεταξύ Γλυφάδας και Π. Φαλήρου, γεγονός που είχε οδηγήσει τις Αρχές στο να έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε αυτή την περιοχή.

Τελικά ο τρόπος που τον έπιασαν ήταν μέσω του σούπερ κοριού, ο οποίος για ακόμα μία φορά έκανε τη δουλειά του. Συγκεκριμένα ο Μάκης Ψωμιάδης έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει το ίδιο κινητό δυο φορές, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και οι Αρχές να βρουν το "λημέρι" του.

Μάλιστα όταν πήγαν να τον συλλάβουν ο γνωστός παράγοντας τους είπε την απίστευτη ατάκα: "Παιδιά το περίμενα ότι θα με βρίσκατε. Όλα τελείωσαν, παραδίνομαι", ενώ στη συνέχεια τους κούφανε λέγοντας: "Μισό λεπτό να πάρω τη θήκη με τα πούρα μου".

Πλέον ο Μάκης Ψωμιάδης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκίες, εκβιασμούς και στήσιμο αγώνων.

Τον πρόδωσε έμπιστο πρόσωπο

Ένα άλλο σενάριο θέλει τον Μάκη Ψωμιάδη να συνελήφθη εξαιτίας ενός προσώπου-κλειδί που είχαν εντοπίσει εδώ και μερικές μέρες η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια Αττικής.

Οι Αρχές τον ακολούθησαν και έτσι βρήκαν τα ίχνη του γνωστού παράγοντα, που βρισκόταν σε βίλα όπου του είχε νοικιάσει ο "'έμπιστος" του.

Τέλος να πούμε πως ο Ψωμιάδης ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι το Σάββατο στις 10.30 το πρωί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ