ΕΛΛΑΔΑ

Στο αστυνομικό τμήμα ο οπαδός με το ρολό όταν παίζει ο ΠΑΟΚ

Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΘΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
οπαδός ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό χαρτί στον Όσκαρ Γκαρθία υποχρεούται να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του την ώρα που θα παίζει ο Δικέφαλος. Αυτό έως τις 8 Ιουνίου, όταν θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ, εξαιτίας του οποίου δεν έγινε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Λόγω κωλύματος του δικηγόρου του, υπήρξε νέο αίτημα αναβολής, το οποίο έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος ο οπαδός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Στον 27χρονο, πάντως, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Εκεί θα αναγκάζεται να παραμείνει έως δύο ώρες μετά τη λήξη των αγώνων αυτών.

Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί τελικά από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στις 8 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ πέταξε ρολό χαρτί στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει η αναμέτρηση στην Τούμπα. Στον ΠΑΟΚ πρωτόδικα επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, αλλά με απόφαση της επιτροπής εφέσεων τους πήρε πίσω, ενώ το ματς κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ των "ερυθρόλευκων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ