ΕΛΛΑΔΑ

Στις 30 Μαρτίου η συνάντηση Κοντονή με FIFA και UEFA

Στις 30 Μαρτίου η συνάντηση Κοντονή με FIFA και UEFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναμένεται να συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη με κλιμάκιο της FIFA και της UEFA, όπου οι δύο πλευρές θα ξεκαθαρίσουν τη θέση τους αναφορικά με το μέλλον του Κυπέλλου Ελλάδας τη φετινή σεζόν.

Ο Σταύρος Κοντονής θα λείπει τις επόμενες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ζάκυνθο, γεγονός που καθιστούσε αδύνατο το ραντεβού του με τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA, ωστόσο όπως γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το πολυσυζητημένο ραντεβού των δύο πλευρών θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη (30/3) το μεσημέρι.

Σε αυτό οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τις θέσεις τους αναφορικά με την ορθότητα της απόφασης του Υφυπουργού να προχωρήσει στην ματαίωση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με την ιδιαιτερότητα πάντως σε αυτό το ραντεβού είναι πως θα διεξαχθεί μία ημέρα μετά την εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής της ΕΠΟ για την διακοπή του Κυπέλλου.

Ο Υφυπουργός θεωρεί πως το Συμβούλιο της Επικρατείας θα τον δικαιώσει και θα ισχυροποιήσει τη θέση του, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διεθνείς Συνομοσπονδίες δεν φαίνονται διατεθειμένες να πειστούν από τα επιχειρήματά του σχετικά με τους λόγους που πήρε την απόφαση για διακοπή του Κυπέλλου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι μία από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Σταύρο Κοντονή να αναχωρεί την ερχόμενη Πέμπτη (31/3) για Θεσσαλονίκη ενώ την Παρασκευή (1/4) εκπνέει η διορία που έχει δώσει FIFA και UEFA για να πάρει πίσω την απόφασή περί ματαίωσης του Κυπέλλου ώστε να μην υπάρχουν κυρώσεις στις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η ΕΠΟ θέλει να είναι παρούσα στην συνάντηση αυτή με τουλάχιστον δυο στελέχη της, ακόμα και του ίδιου του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε ποια θα είναι η εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας στο ραντεβού στο υπουργείο ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ