ΕΛΛΑΔΑ

Στις 18 Μαΐου στην FIFA ο Βασιλειάδης

Στις 18 Μαΐου στην FIFA ο Βασιλειάδης
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ταξιδεύει στην Ζυρίχη, όπου στις 18 Μαΐου θα έχει συνάντηση με αξιωματούχους της FIFA. Την επιστολή υπογράφει η Φατμά Σαμουρά και ένα από τα ζητήματα που θα συζητηθούν είναι το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ.

Συνάντηση με αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος ενημερώθηκε από την FIFA πως στις 18 Μαΐου θα πρέπει να είναι στη Ζυρίχη για να συζητήσει για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την επιστολή υπογράφει η Φατμά Σαμουρά και όχι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με την Σενεγαλέζα να αναλαμβάνει και τον ελληνικό φάκελο, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν ο ρόλος της θα είναι εποπτικός ή ενεργός.

Το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ είναι ένα από θέματα που θα συζητηθούν και παραμένει ανοιχτό. Η FIFA αναμένεται να ζητήσει από τον υφυπουργό να καταργήσει την διάταξη στο νόμο Ορφανού που καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Αυτές θα διεξαχθούν με βάση το καταστατικό της ΕΠΟ και είναι πολύ πιθανό να μην αλλάξει το εκλογικό σύστημα προς όφελος των επαγγελματικών ομάδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ