ΣΤΗΜΕΝΑ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια!
Στημένα παιχνίδια

Νέα στοιχεία για ανάμειξη ποδοσφαιριστών ομάδας της Super Leauge σε στημένους αγώνες προέκυψαν στην πορεία της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής, για τη γνωστή υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή", από νεότερα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκύπτουν ενδείξεις ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίωντρεις αγωνίζονται σε ομάδα της Super League και ένας σε επαρχιακή ομάδα μικρότερης κατηγορίας, συμμετείχαν σε στήσιμο αγώνων προκειμένου να αποκομίζουν κέρδη από το διαδικτυακό στοίχημα.

Ως γνωστόν, κατά το πρώτο στάδιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν προκύψει στοιχεία για εμπλοκή στην υπόθεση ενός εκ των τεσσάρων υπόπτων σήμερα ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για 23χρονο παίκτη ΠΑΕ του λεκανοπεδίου, ο οποίος είχε τότε καταθέσει ότι δεχόταν πιέσεις από πρατηριούχο - βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση της λαθρεμπορίας, στον οποίο όφειλε χρήματα.

Στη δικογραφία που είχε σχηματίσει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής υπάρχουν γραπτά μηνύματα sms που είχαν ανταλλάξει ο 23χρονος με τον πρατηριούχο και πολλά από αυτά είχαν δει τότε και το φως της δημοσιότητας και ήταν αποκαλυπτικά!

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα η Ασφάλεια συνέχισε να διερευνά την υπόθεση και προέκυψαν ενδείξεις εμπλοκής δύο ακόμα ποδοσφαιριστών της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας του λεκανοπεδίου που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία και ενός ακόμα που αγωνίζεται σε επαρχιακή ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Επιπλέον, «κεντρικός» αναδεικνύεται ο ρόλος που έχει διαδραματίσει στην υπόθεση ο πρατηριούχος – υπόδικος για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., "οι ποδοσφαιριστές δεν έστηναν το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά επηρέαζαν για παράδειγμα τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ. Ο επιχειρηματίας – πρατηριούχος πόνταρε χρήματα σε 1-2 ξένες στοιχηματικές εταιρείες και παρέδιδε στους ποδοσφαιριστές το ένα τέταρτο των κερδών του".

Τα νέα στοιχεία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ