ΣΤΗΜΕΝΑ

Στον εισαγγελέα ο Ψωμιάδης

Στον εισαγγελέα ο Ψωμιάδης
INTIME SPORTS

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης και πήρε προθεσμία για ν απολογηθεί το Σάββατο το πρωί. Νέα επίσκεψη στον εισαγγελέα την Παρασκευή το πρωί για να εκτελεστούν παλαιότερες καταδίκες.

Ο Μάκης Ψωμιάδης μετά την σύλληψη του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κ. Κασσίμη και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για ν απολογηθεί, ενώ την Παρασκευή το πρωί θα μεταβεί εκ νέου στον εισαγγελέα για να εκτελεστούν δύο παλαιότερες καταδίκες.

Στις δηλώσεις του τόνισε: " Οι κατηγορίες είναι φούσκες περίμενα να επιστρέψει ο ανακριτής από τις διακοπές για να ανακριθώ". Το παρών έδωσε και ο Σταύρος Ψωμιάδης για συμπαράσταση.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας συνελλήφθη το απόγευμα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε: εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.

Ο εκ των δικηγόρων της οικογενείας Χρήστος Στάθης, υποστήριξε πως ο πελάτης του ουσιαστικά παραδόθηκε στις Αρχές.

" Ο Μάκης Ψωμιάδης ουσιαστικά παραδόθηκε, αφού πληροφορήθηκε ότι είχε λήξει και η άδεια του Ανακριτή. Σκεφτείτε ότι φυγοδικούσε 300 μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Ουσιαστικά πρόκειται για παράδοση. Αυτό που περίμενε ήταν να επιστρέψει ο Ανακριτής.

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του. Πάνω στην αγανάκτησή του, χρησιμοποίησε κάποιες υπερβολικές εκφράσεις. Αυτό που ο ίδιος υποστηρίζει είναι πως είναι αθώος. Είναι γεγονός πως έχει κάποια προβλήματα υγείας και ότι λαμβάνει θεραπευτική αγωγή".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ