ΣΤΗΜΕΝΑ

Στον Εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για τα στημένα

Στον Εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για τα στημένα

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν στις 12:15 οι 10 συλληφθέντες. Τι είπαν οι Μπέος, Τσακογιάννης. Συνεχής ενημέρωση.

Στις 12:15 έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι 10 συλληφθέντες για τα στημένα παιχνίδια. Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Κούγια από Μπέο και Τσακογιάννη αντίστοιχα.

Το Sport24.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις...

13:39 Ασκήθηκε ποινική δίωξη και στους 10 συλληφθέντες.

12:19 Ακολούθησαν ο Σταύρος Ψωμιάδης, ο Νίκος Παντέλης, ο Δημήτρης Ζαβαντίας και οι υπόλοιποι. Όλοι τους εμφανώς ταλαιπωρημένοι από τη νύχτα που πέρασαν στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

12:17 Ακολούθησε ο Γιώργος Τσακογιάννης ο οποίος φώναξε από μακρυά : " Μαλ***ες του Κούγια, συγχαρητήρια σε όσους ακούν τον Κουγια, θα πάνε μπροστά".

12:15 Πρώτος κατέβηκε ο Αχιλλέας Μπέος με σακάκι πάνω στις χειροπέδες για να μην φαίνονται και την ώρα που πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους, γύρισε και είπε: " Άλλη μια φούσκα του ΠΑΣΟΚ".

Δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι περιμένουν από τις 09:00, να έρθουν οι 10 συλληφθέντες από την Γ.Α.Δ.Α. Από νωρίς έχουν έρθει και οι δικηγόροι των συλληφθέντων, οι οποίοι θα ακούσουν τη δικογραφία.

Αρχικά, οι δικηγόροι των συλληφθέντων θα δουν τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και -λογικά- θα ζητήσουν προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Η ογκώδης δικογραφία (10.000 σελίδες) θα διαβαστεί στους συλληφθέντες και αμέσως μετά θα τους ζητηθεί να απολογηθούν εντός 48 ωρών.

Επειδή είναι εξαιρετικά απίθανο οι δικηγόροι τους να συνθέσουν υπερασπιστική γραμμή μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται ορισμένοι εξ αυτών να επικαλεστούν λόγους υγείας και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο φρουρούμενοι για να κερδίσουν χρόνο.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ