ΣΤΗΜΕΝΑ

Σέντρα στο "Koriopolis"

Σέντρα στο "Koriopolis"

Ξεκίνησε η κατάθεση των μαρτύρων στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Συνολικά 84 οι κατηγορούμενοι, στις 19 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη.

Με την κατάθεση των τριών πρώτων μαρτύρων από τους 65 της λίστας, ξεκίνησε - ουσιαστικά - στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών η δίκη του μεγάλου "koriopolis", του σκανδάλου δηλαδή των στημένων αγώνων το 2011.

Στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων κατέθεσαν δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων συμμετείχε στις έρευνες στο σπίτι του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ενώ ο δεύτερος είχε δεχθεί καταγγελίες για τους κατηγορούμενους Ζαβαντία, Καρακούλια, Δημόπουλο για συμμετοχή τους σε στημένα παιχνίδια και παράνομο στοιχηματισμό.

Επίσης κατέθεσε, αξιωματούχος του ΣΔΟΕ για έρευνες που είχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις καταθέσεις των κατηγορουμένων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου και έχουν κληθεί να καταθέσουν οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Φέρρυ Μπατζόγλου και Μπάμπης Κατσούλης.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 84 μεταξύ των οποίων ο Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης για "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης" και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος για το πλημμέλημα της δωροδοκίας.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ