ΣΤΗΜΕΝΑ

Πηλαδάκης: "Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον χωρίς αποδείξεις"

Πηλαδάκης: "Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον χωρίς αποδείξεις"
Πηλαδάκης

Με την κατάθεση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, συνεχίστηκε σήμερα (15/2) η δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Αύριο (16/2) καταθέτει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, κατέθεσε σήμερα (15/2) στη δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, το λεγόμενο Koriopolis. Όπως και οι προηγούμενοι μάρτυρες, δεν ανέφερε κάτι επιβαρυντικό για κάποιον από τους 84 κατηγορουμένους της πολύκροτης υπόθεσης.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως " δεν ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ούτε θέλω να ασχολούμαι. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου, να κοιτάξω τα παιδιά μου, χωρίς να εμπλακώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Μου κόστισε πολύ η ενασχόλησή μου, και ψυχικά και οικονομικά και με πήγε πίσω" και συνέχισε για την κόντρα με τον Ολυμπιακό Βόλου:

"Είχαμε όντως μια αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κακώς βέβαια. Όμως εγώ δεν θα κατηγορήσω άνθρωπο αν δεν έχω αποδείξεις. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον χωρίς αποδείξεις, γιατί θα το έχω βάρος στη συνείδησή μου".

Παράλληλα, ο κ. Κουτρούμπας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας της πόλης και πρώην μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, ρωτήθηκε για την υπόθεση με τον διαιτητή Δαλούκα στο Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 και ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν ο Αχιλλέας Μπέος έχει δωροδοκήσει ή δωροδοκηθεί, ενώ υποστήριξε πως δεν ήταν τυχαία η εκλογή του σε Δήμαρχος του Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, έκανε παρέμβαση και είπε πως "τώρα θα πάω και στη Βουλή. Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Εγώ είμαι ειλικρινής, αληθινός και επειδή είμαι αληθινός βρίσκομαι σήμερα εδώ".

Τον Αχιλλέα Μπέο υπερασπίστηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και μέλος του Ερασιτέχνη, κ. Μουλάς, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "ο Μπέος στοχοποιήθηκε από αυτούς που ήθελαν να κατευθύνουν τα πράγματα προς τα εκεί. Πέρναγαν τα μέτρα, καιγόταν η Αθήνα και βρήκαν εξιλαστήρια θύματα για να στρέψουν τον κόσμο προς τα εκεί. Υπήρξε πολιτική παρέμβαση. Οι διάλογοι στην δικογραφία είναι καφενειακοί. Γιατί δεν είναι εδώ και ο Μαρινάκης, ο Πατέρας, ο Κούγιας κλπ;".

Αύριο (16/2) συνεχίζεται η δίκη και μεταξύ άλλων θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ