ΣΤΗΜΕΝΑ

Πέρεθ: ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...''

Πέρεθ: ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...''
Πέρεθ INTIME SPORTS

Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ, που έπαιξε και στα 90 λεπτά του πολυσυζητημένου αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, που θεωρείται ''ύποπτο'', έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...''.

Από τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης της 6ης Ιανουαρίου 2013 με τον Ολυμπιακό, το οποίο θεωρείται ''ύποπτο για χειραγώγηση'', ήταν ο Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Ο Ισπανός μέσος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ένα status, με το οποίο δίνει τη δική του εκδοχή για τις καταθέσεις των πρώην συμπαικτών του, από τους οποίους ο Νίκος Γεωργέας υποστήριξε πως το ματς ''το έστησαν οι πρόεδροι''.

Πέρεθ: ''Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ...''

Ο 28χρονος Πέρεθ, λοιπόν, που στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό και Λαμία, έγραψε: ''Μόνο Νίκος Γεωργίας έχει αρχ... βλέπω''. Μπορεί να προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο Πέρεθ έγραψε το status στα ελληνικά, ωστόσο ο ίδιος ξέρει και να γράφει, αλλά και να μιλάει την ελληνική γλώσσα. Άλλωστε αν δει κανείς και παλαιότερα status του, αρκετά είναι στα ελληνικά.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ