ΣΤΗΜΕΝΑ

Αποφυλακίζεται και ο Τσακογιάννης

Αποφυλακίζεται και ο Τσακογιάννης
INTIME SPORTS

Η αίτηση αποφυλάκισης του πρώην μεγαλομετόχου της Ηλιούπολης, Γιώργου Τσακογιάννη, έγινε δεκτή με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 350.000 ευρώ.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το dikisports.blogspot.gr έγινε δεκτή η σχετική αίτηση του.

Ωστόσο η εγγύηση που θα χρειαστεί να καταβάλει είναι "ασυνήθιστα υψηλή" όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του Σκάι ο Γιάννης Μαρκουλάκος.

"Η χρηματική εγγύηση που προτείνει ο εισαγγελέας για την αποφυλάκιση του Τσακογιάννη είναι ασυνήθιστα υψηλή και ελπίζουμε να μην συμφωνήσει ο κύριος ανακριτής. Ο πελάτης μου δεν έκανε κάτι που να έχει ίδιον όφελος. Άλλωστε η ομάδα του δεν περιλαμβάνονταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Άλλο να κάνεις χάρες στο ποδόσφαιρο και άλλο πράγμα είναι να σε ωφελήσει οικονομικά ένα αποτέλεσμα. Για να καταλάβετε ότι ο εντολέας μου δεν κέρδισε κάτι, έχει απλήρωτο δάνειο 522.000 ευρώ στη Eurobank", τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τσακογιάννη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο μόνος που παραμένει προφυλακισμένος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είναι ο Μάκης Ψωμιάδης.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ