ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ η Κυβέρνηση

Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ η Κυβέρνηση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα και για την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των πρωταθλημάτων και στηρίζει την απόφαση της.

Με επίσημη ενημέρωση του το Υπουργείο Αθλητισμού αναφέρει ότι στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των πρωταθλημάτων και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις έτοιμη να παρέμβει όποτε κρίνει απαραίτητο.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Γιώργου Μπίκα, και την απόφαση που πήρε η ΠΔΕ της ΕΠΟ και είναι απόλυτα σύμφωνος με αυτή.

Επίσης είναι μέλημα της Κυβέρνησης η διελεύκανση της υπόθεσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η επιβολή της νομιμότητας ενώ παράλληλα τονήσει ότι η πολιτική ηγεσία είναι έτοιμη να παρέμβει με όποιο τρόπο εκτιμηθεί.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Μπίκα στη Χαλκιδική από πυρκαγιά καθώς και για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Βασιλειάδης επαναλαμβάνει ότι η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του Κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της. Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας.

Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί".


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ