ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα μέχρι να αναρρώσει ο Φετφατζίδης

Στην Ελλάδα μέχρι να αναρρώσει ο Φετφατζίδης
Φετφατζίδης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα παραμείνει στη χώρα μας για λίγες ακόμα μέρες μέχρι να ξεπεράσει το σοκ του δυστυχήματος που έλαβε χώρα Ουγγαρία.

Την Δευτέρα (30/3) το ταξί που επέβαιναν οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας, Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας οδηγός.

Τα τρία παιδιά είναι καλά, με τον Γιάννη Φετφατζίδη ωστόσο να τραυματίζεται στο μέτωπο και τον αυχένα. Βέβαια το μεγαλύτερο "τραύμα" είναι ψυχολογικό και καλείται να ξεπεράσει ο άσος της Κιέβο.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ιταλικός σύλλογος έδωσε άδεια στον "Φέτφα" μέχρι την Δευτέρα με σκοπό να βρεθεί κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα και να πάρει κουράγιο.

Από την πρώτη στιγμή συμπαίκτες, φίλοι, συγγενείς, ακόμα και ο απλός κόσμος είναι στο πλευρό του Έλληνα άσου και τον στηρίζει.

Τον Φετφατζίδη εξέτασε ξανά ο γιατρός της Εθνικής και ευτυχώς δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Απλά του έχει ζητηθεί να φοράει συνέχεια κολάρο για τον αυχένα του και φυσικά να προσέχει τα ράμματα στο μέτωπο.

Όσο οι μέρες θα κυλούν τόσο θα περνά ο πόνος που αισθάνεται και ταυτόχρονα θα φτιάχνει η ψυχολογία του.

Όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι: "Είναι δυνατός χαρακτήρας και θα το ξεπεράσει, απλά θέλει λίγο χρόνο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ