ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Φερνάντο Σάντος

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Φερνάντο Σάντος
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Φερνάντο Σάντος μαζί με την γυναίκα του και τους στενούς του συνεργάτες. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Αθήνα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τετάρτη το μεσημέρι, ήρθε απευθείας από την Ιταλία μετά το τέλος του φιλικού της Πορτογαλίας με την "σκουάτρα ατζούρα", ο Φερνάντο Σάντος.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας ήρθε στη χώρα μας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Ζουστίνο και Ρικάρντο Σάντος και μάλιστα την Παρασκευή το βράδυ έδωσαν το παρών στο γάμο του Αλέξανδρου Μανιάτογλου.

Ο πρώην συνεργάτης τους ομοσπονδιακού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με την γαμήλια τελετή να γίνεται σε κτήμα στα Νότια Προάστια. Εκεί βρέθηκαν πλήθος καλεσμένων με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό αλλά και τους συνεργάτες του να εύχονται από κοντά βίον ανθόσπαρτο στον Αλέξανδρο Μανιάτογλου.

Ο Σάντος θα μείνει για μερικές μέρες ακόμα μαζί με την σύζυγο του στην χώρα μας χαλαρώνοντας και έχοντας συναντήσεις με αρκετούς φίλους του από την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ