ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Κουτσοκούμνης

Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Κουτσοκούμνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα την Τετάρτη (23/11) ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης για συνάντηση με την Επιτροπή Εξομάλυνσης και τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Συνεχίζει με δύο μέλη η ΚΕΔ, μέχρι νεοτέρας.

Με δύο μέλη, τον Σταύρο Τριτσώνη (προεδρεύων) και τον Μιχάλη Κουκουλάκη (μέλος) θα συνεχίσει μέχρι νεοτέρας η Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας.

Στις προθέσεις του επιτετραμμένου της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, που είναι « αποκλειστικός υπεύθυνος για την επίλυση του θέματος της συγκρότησης και λειτουργίας της ΚΕΔ», είναι σύμφωνα με το Sport24.gr να συνεχίσει η Επιτροπή με δύο μέλη, και επί του παρόντος να μην προσληφθεί και τρίτο, παρότι υπάρχει εισήγηση για τον Δημήτρη Σαραϊδάρη και από τον Σταύρο Τριτσώνη και από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο.

Το πρώην μέλος της επιτροπής ορισμού της ΚΕΔ επί εποχής ισπανικού μοντέλου μάλιστα, είχε βρεθεί την Παρασκευή 18/11 στην Αθήνα και είχε συνάντηση με την Επιτροπή. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα βρεθεί την Τετάρτη (23/11) στην Ελλάδα για επαφές με την ΚΕΔ, την Επιτροπή Εξομάλυνσης αλλά και τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Είναι ερωτηματικό δε, αν θα αλλάξει την απόφαση του εφόσον ο Σταύρος Τριτσώνης επιμείνει και για τρίτο μέλος από την στιγμή που η ΚΕΔ πρέπει να ορίζει διαιτητές για Super League, Football League, Γ’ εθνική και πρωταθλήματα υποδομών.

Στην συνεδρίαση της προηγούμενης Πέμπτης είχε ανακοινωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας θα γινόντουσαν γνωστά την επομένη. Την Παρασκευή 18/11 το μεσημέρι από την Επιτροπή Εξομάλυνσης είχε ανακοινωθεί ότι... «τα μέλη της νέας ΚΕΔ προχώρησαν σε εισηγήσεις για τη συμπλήρωση της επιτροπής, χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις επί του θέματος. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί έως την προσεχή Τετάρτη».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ