ΕΛΛΑΔΑ

Στη Βίρτους Εντέλα ο Μουζακίτης

Στη Βίρτους Εντέλα ο Μουζακίτης
Μουζακίτης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αναχωρεί την Τετάρτη (16/9) για την Ιταλία, προκειμένου να δοκιμαστεί στη Βίρτους Εντέλα, ομάδα της Serie B.

Ελεύθερος έμεινε προ ημερών από τον Πανιώνιο ο Αλέξανδρος Μουζακίτης (δεξιά στη φωτ.). Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός βρέθηκε σε αναζήτηση ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την Τετάρτη (16/9) αναχωρεί για την Ιταλία.

Προορισμός του το Κιάβαρι, όπου εδρεύει η Βίρτους Εντέλα, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Ο 21 ετών Κερκυραίος παίκτης θα δοκιμαστεί, με την ελπίδα να πείσει για την αξία του και να υπογράψει συμβόλαιο. Ο Μουζακίτης ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και στην αρχή της περασμένης σεζόν πήγε στη Νίκη Βόλου, με την οποία έπαιξε σε 10 αναμετρήσεις στη Super League.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 έπαιξε σε 2 αγώνες πρωταθλήματος και ακόμα δύο κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ το 2012-2013 φόρεσε τη φανέλα των "πρασίνων" στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Προοδευτική (1-2). Σημειώνεται ότι ο Μουζακίτης έχει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό μέχρι και τον Οκτώβριο. Η Βίρτους Εντέλα στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ