ΕΛΛΑΔΑ

Σπάθας: "Να αναγεννηθεί η Προοδευτική"

Σπάθας: "Να αναγεννηθεί η Προοδευτική"
Σπάθας

Ο προπονητής της Προοδευτικής, Βασίλης Σπάθας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για το ρεκόρ της ομάδας του που δεν έχει δεχθεί γκολ σε έντεκα αγώνες πρωταθλήματος!

Για το πως η Προοδευτική δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ: «Όλα ξεκινούν από την διοίκηση. Όλα ξεκινούν από τον κύριο Κατσαρό και τον κύριο Λεμονή. Η ομάδα έφτασε πολύ χαμηλά, αλλά με το μεράκι αυτών των ανθρώπων κάναμε ένα προγραμματισμό για να είναι έτοιμη η ομάδα με δύο – τρεις προσθαφαιρέσεις έτοιμη για την Γ” Εθνική. Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και κάνουν την διαφορά. Έχω και πολύ καλούς συνεργάτες, που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Η ικανότητα των παικτών είναι πάρα πολύ μεγάλη.»

Για την συμμετοχή του κόσμου: «Είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Γίνονται περισσότεροι και θα γίνουν περισσότεροι. Είμαστε διατεθειμένοι να φέρουμε κι άλλο κόσμο δίπλα μας με την απόδοση μας. Η ομάδα είναι από το 1927.»

Για την φετινή Προοδευτική: «Το σημαντικό είναι το μηδέν γκολ παθητικό, αλλά θέλω να σταθώ στις έντεκα σερί νίκες και στα 41 γκολ. Είναι ομαδικό αυτό που γίνεται και στην άμυνα και στην επίθεση. Οι παίκτες έχουν πιάσει ταβάνι. Θέλω να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η άνοδος.»

Για την αποχώρηση του από τον Ίκαρο Καλλιθέας: «Ήμασταν πρώτοι, αλλά είχα μία διαφωνία με την διοίκηση και έφυγα.»

Για το πόσα χρόνια ασχολείται με το πειραϊκό ποδόσφαιρο: «Ασχολούμαι από παιδί με τα πειραϊκά. Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει διαιτητή, αλλά δεν ήθελα. Λόγω ονόματος όχι μόνο δεν έχουμε την εύνοια της διαιτησίας, αλλά μας παίζουν και λίγο κόντρα για να μην πουν τίποτα.»

Για το ποιες ομάδες θα πάνε στο Final Four της Euroleague: «Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός και Φενέρ ή Ρεάλ, αλλά θα πάρω την Φενέρ. Το δύσκολο είναι να πας εκεί. Όταν πας το παίρνει ο Ολυμπιακός.»

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ