ΕΛΛΑΔΑ

Σκέφτεται επιστροφή στη Βραζιλία ο Λουτσιάνο

Σκέφτεται επιστροφή στη Βραζιλία ο Λουτσιάνο
Λουτσιάνο INTIME SPORTS

Μετά από 21 χρόνια στην Ελλάδα, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα καλοβλέπει την επιστροφή του στους πάγκους σε ομάδα της πατρίδας του, Βραζιλίας.

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ήρθε στη χώρα μας το 1995 από τη Σάντος στη Ξάνθη κι από τότε "ρίζωσε" στη χώρα ματς. Ο Βραζιλιάνος μετά την πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του σε Καστοριά, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ (Κύπρος), Πορτουγκέζα (Βραζιλία), Ξάνθη (τούμπαλιν), Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΠΑΣ, Ξάνθη (τρίτη φορά), Παναχαϊκή και Καλλονή, ασχολήθηκε με την προπονητική.

Η πρώτη του εμπειρία ήταν στον πάγκο των "σαρδελών" την περίοδο 2011-2012, ενώ ακολούθως κάθισε στους πάγκους των Αιγάλεω, Γλυφάδας, Νίκης Βόλου και Παναργειακού. Τώρα ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή σύμφωνα με το "Futebol Interior". Όπως, δήλωσε, σε ΜΜΕ της πατρίδας εξετάζει προτάσεις που έχει από βραζιλιάνικες ομάδες προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους.

"Το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο άθλημα του κόσμου και κάθε φορά χρειάζεται να μελετάμε και να παρακολουθούμε μαθήματα για να βελτιωθούμε. Τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, η Βραζιλία είναι η καλύτερη. Βεβαίως και θα επαναφέρουμε το ποδόσφαιρο ξανά στην καλύτερη θέση του πλανήτη", δήλωσε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα στην ιστοσελίδα "Futebol Interior" της Βραζιλίας με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι εξετάζει προτάσεις από συλλόγους της Βραζιλίας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ