ΕΛΛΑΔΑ

"Σε καλό κλίμα η συζήτηση με την Original 21"

"Σε καλό κλίμα η συζήτηση με την Original 21"
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση του ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποκάλυψε πως μίλησε με τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους τόνισε πως προτεραιότητα του είναι η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3) ο Σταύρος Κοντονής είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των FIFA, UEFA και ΕΠΟ με αφορμή την ματαίωση του Κυπέλλου.

Νωρίτερα οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κάτι που συνέβη μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του κ. Κοντονή με τους εκπροσώπους των FIFA, UEFA και ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, η συζήτηση του Υφυπουργού με τους οπαδούς της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής εξέφρασε την επιθυμία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ μετά τη διαμαρτυρία που έκαναν στην είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, όπου συστεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να ακούσει τις όποιες ενστάσεις τους και να συζητήσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τους εκπροσώπους της Original 21 να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το καθεστώς που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Η συζήτηση έφτασε και στην επικείμενη θέσπιση της κάρτας φιλάθλου, ζήτημα για το οποίο η Original 21 είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της.

Ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε στην προτεραιότητα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, την προσπάθεια καταπολέμησης της βίας και επέμεινε στη συνεισφορά των οργανωμένων οπαδών στη δημιουργία υγιούς ποδοσφαιρικού τοπίου στη χώρα".

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ