ΕΛΛΑΔΑ

Ραντεβού Βασιλειάδη - Τόσκα για τη βία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με τον Νίκο Τόσκα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αποκλειστικό θέμα την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον Νίκο Τόσκα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Οι δύο άνδρες θα θέσουν στο τραπέζι της τις προοπτικές που ανοίγονται για τον περιορισμό του φαινομένου, ειδικά μετά τη σύμπραξη της ελληνικής κυβέρνησης με αρμόδιους τεχνοκράτες της UEFA. Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για να υπάρξουν δράσεις τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Μιλώντας για τη σύμπραξη της κυβέρνησης με αρμόδια κλιμάκια της UEFA, αυτή θα γίνει με τις σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Το επικείμενο ραντεβού ανάμεσα σε Βασιλειάδη και Τόσκα γίνεται λίγο μετά την συνάντηση που πραγματοποίησε ο υφυπουργός με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, όπου και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη στον χώρο του αθλητισμού. Ειδικότερα, συζήτησαν το πώς θα δικάζονται με την αυτόφωρη διαδικασία όλοι όσοι συλλαμβάνονται έπειτα από αξιόποινες πράξεις στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ