ΕΛΛΑΔΑ

Ραντεβού ξανά μετά το Κύπελλο Ελλάδας

Ραντεβού ξανά μετά το Κύπελλο Ελλάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής θα επιχειρήσει ξανά, να βάλει τους "Big 3"στο ίδιο τραπέζι μετά την επίσκεψη τηςFIFAκαι τηςUEFAγια την υπόθεση του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη 30/3

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, αντίστοιχα, την τελευταία στιγμή δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Σταύρο Κοντονή, σε μία συνάντηση που ήταν πιθανό να άλλαζε το ρου του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν το βάζει κάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα επιχειρήσει εκ νέου να γίνει πραγματικότητα αυτή η επαφή, αλλά αυτή την στιγμή, προτεραιότητα στις υποχρεώσεις του παίρνει η υπόθεση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ερχόμενη Τρίτη άλλωστε, θα εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της ΕΠΟ που θέλει να ακυρώσει την απόφαση για διακοπή του θεσμού, την επομένη θα έρθει η αντιπροσωπεία τηςFIFA και τηςUEFAστην Ελλάδα για να συναντηθεί μαζί του και την Παρασκευή 1/4 λήγει το τελεσίγραφο από την παγκόσμια και ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο Σταύρος Κοντονής μόλις "ξεμπερδέψει" (με αίσιο τέλος) με το Κύπελλο Ελλάδας θα επιμείνει για να βάλει στο ίδιο τραπέζι τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ομάδων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού το μεσημέρι τονίζονταν μεταξύ άλλων ότι... "η ήδη υπάρχουσα και δημόσια εκπεφρασμένη -μέσω επίσημων ανακοινώσεων και δηλώσεων - πρόθεση και των τριών ιδιοκτητών για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προάσπιση της δημόσιας τάξης, την πάταξη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου".

Κύκλοι του υπουργείου πάντως, εξέφραζαν την ενόχληση τους για την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Photo credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ