ΕΛΛΑΔΑ

Ψωμιάδης: Η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα μείνει 2-3 χρόνια"

Ψωμιάδης: Η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα μείνει 2-3 χρόνια"

O πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην αντιπεριφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις εκλογές της ΕΠΟ, την Επιτροπή Εξομάλυνσης, τον Γιώργο Μπίκα και την δική του πορεία στο ποδόσφαιρο.

O πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην αντιπεριφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena Fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Αρκετά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στο σκοτάδι. Καλύτερος πρόεδρος θα ήταν ο Λυσσαρίδης. Γιατί μας αγνοούν. Γιατί βάζουν Βορειοελλαδίτες που δεν σκύβουν. Δεν είπα για τον Βρύζα. Δε μιλάω για τους τωρινούς Δε μιλάω και για τον Μπίκα που είναι αξιοσέβαστος.

Χωρίς εκλογές μας βάζει η FIFA κάποιους ανθρώπους. Ποιος είναι ο Δρόσος; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Πως θα ξέρει τι γίνεται εδώ; Έχει έντιμους ανθρώπους έτοιμους να βγάλουν το ποδόσφαιρο από το τέλμα. Αυτοί όμως δεν σκύβουν και δεν γλύφουν. Αν αφήσουν τον Μπίκα θα κάνει δουλειά, αλλά δείτε τα ονόματα δίπλα στον Μπίκα".

Για τον ίδιο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανέφερε: "Μπήκα χωρίς να ζητήσω πόστο να βοηθήσω την Καλαμαριά. Κυρίως επειδή είμαι Πόντιος από όλες τις πλευρές. Δεν μπορώ να αγνοήσω την προσπάθεια. Όμως βλέπω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Παίζεται το ποδόσφαιρο στο ποιος έχει περισσότερα λεφτά.

Ο Καλαϊτζίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής. Παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Απόλλωνας. 400 άνθρωποι όμως και είναι πρώτη η ομάδα; Δεν πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Γιατί έχει αμαυρωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Από 'κει και πέρα, τόνισε πως "στη Γ’ Εθνική γίνεται η κομπίνα της κομπίνας. Πώς να βοηθήσω εγώ;" και κατέληξε για τις εκλογές της ΕΠΟ: "Κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ. Ούτε ο Γραμμένος. 2-3 χρόνια θα περάσουν με αυτήν την επιτροπή".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ