ΕΛΛΑΔΑ

Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής, με τα κονδύλια για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ

Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής, με τα κονδύλια για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ

Η Περιφέρεια Αττικής όρισε ημερομηνία για την ψήφιση του προϋπολογισμού της, που περιλαμβάνει τους πόρους για τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τον προϋπολογισμό για το 2016 και για την υιοθέτηση του απομένει η ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, με αποκλειστικά θέματα στην ημερήσια διάταξη την "Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016" και την "Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016".

Ο προϋπολογισμός ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αφού περιλαμβάνει τα κονδύλια για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και την κατασκευή της "Αγιά Σοφιάς". Τα 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Παναθηναϊκό και τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την ΑΕΚ έχουν προβλεφθεί σε κωδικούς, οι οποίοι προορίζονται αποκλειστικά για τις συγκεκριμένες χρήσεις.

Υπενθυμίζεται πως τα χρήματα θα διατεθούν για εργασίες, που θα προκύψουν μετά από δημόσιους διαγωνισμούς και αναθέσεις και δεν πρόκειται να καταβληθούν ως μετρητά στις δύο ομάδες. Για την εκταμίευσης τους απαιτείται η συνεργασία των διοικήσεων με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ