ΕΛΛΑΔΑ

ΠΣΑΠ: "Οι λύσεις μέσα από Συνεργασία..."

ΠΣΑΠ: "Οι λύσεις μέσα από Συνεργασία..."

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνάντηση που είχε σε θεσμικό επίπεδο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα. O Π.Σ.Α.Π κατέθεσε τις προτάσεις του για το πως θα λυθεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνάντηση που είχε σε θεσμικό επίπεδο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα. O Π.Σ.Α.Π., μετά από γόνιμη και υπεύθυνη ανταλλαγή απόψεων, κατέθεσε προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση και καταστολή φαινομένων βίας.

Ο Π.Σ.Α.Π., ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Πούλιο, τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων κ. Σταμάτη Συρίγο, τον Nομικό Σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Αθανάσιο Μακρυνιώτη και τον Δ.Ν. Δικηγόρο της Νομικής Υπηρεσίας κ. Εμμανουήλ Αλαφραγκή, μετά και από την ανωτέρω συνάντηση ελπίζει και πιστεύει ότι μόνον μέσα από την ειλικρινή συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα βρεθούν οι αναγκαίες και ριζικές λύσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην οριστική πάταξη κάθε φαινομένου βίας, εντός και εκτός γηπέδων.

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι η σημερινή κατάσταση είναι θλιβερή, όχι όμως και μη αναστρέψιμη. Μόνον με ριζικές τομές, αυτοκριτική, αληθή βούληση, συναίνεση και σκληρό αγώνα θα προκύψουν τα αναγκαία εχέγγυα για την εκπλήρωση του κοινού σκοπού μας. Ελπίζουμε ότι και η Πολιτεία, με τη στάση της, θα συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ