ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη σύλληψη για τον ξυλοδαρμό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ. Σε εξέλιξη η ταυτοποίηση περισσότερων δραστών.

H αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάδας και του Γιβραλτάρ επισκιάστηκε απ' τον ξυλοδαρμό οπαδού που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη θύρα 7 του "Γ. Καραϊσκάκης".

Άμεση ήταν η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος έδωσε εντολή να ετοιμαστεί η αναφορά και να σταλεί άμεσα στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση.

Ήδη, πάντως, η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός εκ των δραστών, ενώ, παράλληλα, γίνεται εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού προκειμένου να υπάρξει ταυτοποίηση περισσότερων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Ο συλληφθείς είναι 20 ετών, οπαδός του Ολυμπιακού και φέρεται να είναι... γνωστός στην Αστυνομία, αφού φαίνεται να έχει προσαχθεί και άλλες φορές στο παρελθόν ως ύποπτος για συμμετοχή σε επεισόδια.

Στη δικογραφία αναφέρονται ως αδικήματα η ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ ο δεύτερος δράστης που έχει αναγνωριστεί, διέφυγε και καταζητείται. Η αστυνομία επιχείρησε να τον συλλάβει στο χώρο εργασίας του, όμως δεν βρέθηκε εκεί, ίσως γιατί περίμενε ότι εκεί θα τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ