Πρώην ποδοσφαιριστής πάσχει από σπάνια ασθένεια και κάνει έκκληση γα βοήθεια

Πρώην ποδοσφαιριστής πάσχει από σπάνια ασθένεια και κάνει έκκληση γα βοήθεια

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκίτζης και και κάνει έκκληση για βοήθεια. Οι αφόρητοι πόνοι και η ανάγκη να μεταβεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης. (VIDEO)

Με μία σπάνια ασθένεια είναι αντιμέτωπος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς, Θωμάς Μπισκίτζης και χρειάζεται άμεσα βοήθεια για να την καταπολεμήσει.

Πατέρας δύο παιδιών ο Μπισκίτζης, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), που του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Ως τώρα, έχει κάνει επτά βιοψίες και έχει υποστεί πολύ μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ τα ελληνικά νοσοκομεία του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Την ιστορία του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook. Δεν αντέχει άλλο τους πόνους, βάζει τα κλάματα και λέει μεταξύ άλλων πως "χρειάζομαι να ζήσω, θέλω να ζήσω, φτάνει ποια, φτάνει να κλαίω και να πονάω!".

Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Γι' αυτό και χρειάζεται η αλληλεγγύη και η βοήθεια όσων έχουν την δυνατότητα!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

10 μαύρα sneakers που θα σε πάνε παντού

Back to black με 10 sneakers που μπορείς να φοράς όλη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24