ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ

Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΟ και προσωρινή διοίκηση για δυο μήνες. Διαβάστε ποιοι είναι οι 21 που όρισε το διαιτητικό δικαστήριο ως διοίκηση της ΕΠΟ για τους επόμενους δυο μήνες.

Την ώρα που η ΕΠΟ ανακοινώνει ότι η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου θα εκδοθεί την Πέμπτη (12/10), σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έχει γίνει δεκτή και οι εκλογές της Ομοσπονδίας που είχαν προκηρυχθεί για τις 26 Οκτωβρίου αναβάλλονται για δεύτερη φορά ενώ θα υπάρξει προσωρινή διοίκηση για δυο μήνες.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ ζήτησε προσωρινή διοικούσα επιτροπή για διάστημα πέντε μηνών, προκειμένου οι εκλογές να διεξαχθούν με τον νέο νόμο και όχι με βάση το καταστατικό.

Μάλιστα, στην εκδίκαση της προσφυγής το απόγευμα είχε γίνει ο εξής διάλογος με το προεδρείο, αναφορικά με το χρονικό διάστημα:

Πρόεδρος διαιτητικού δικαστηρίου: Τους πέντε μήνες τι τους θέλετε;

Βίκτωρας Μητρόπουλος: Αν καταλήξετε εκεί, βάλτε δύο, βάλτε έναν. Όσο κρίνετε εσείς ότι χρειάζεται για να εφαρμοστεί ο νόμος.

Πρόεδρος διαιτητικού δικαστηρίου: Με ξένισαν κάπως οι πέντε μήνες.

Μπαλασόπουλος, δικηγόρος Μητρόπουλου: Υπάρχουν 52 Ενώσεις που πρέπει να αλλάξουν καταστατικό, χρειαζόμαστε χρόνο,. Γι' αυτό είπαμε για πέντε μήνες.

Η αντιπολίτευση με την προσφυγή της ζητούσε μόνο ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής για διάστημα 10 ημερών ώστε να γίνουν οι αρχαιρεσίες κανονικά στις 26 Οκτωβρίου με διοίκηση αποτελούμενη από δικά της πρόσωπα.

Τη νέα διοίκηση θα αποτελούν στο σύνολο 21 άτομα εκ των οποίων οι 11 θα είναι άτομα προτεινόμενα από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο πέντε από την ΕΠΟ και πέντε από την αντιπολίτευση.

Photo credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ