ΕΛΛΑΔΑ

Προς αναβολή η συνάντηση Κοντονή - Super League

Προς αναβολή η συνάντηση Κοντονή - Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ ψηφίζεται την Παρασκευή (18/3) το μεσημέρι, την ώρα που είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με την εξαμελή επιτροπή της διοργανώτριας.

Στον "αέρα" είναι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (18/3, 13:00) συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με την εξαμελή επιτροπή της Super League (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος και ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος) με θέμα το Κύπελλο Ελλάδας.

Αιτία η ψήφιση του νομοσχεδίου για το ντόπινγκ που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στις (12:00), αφού προηγουμένως συζητηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στην Ολομέλεια της Βουλής ενώ νωρίτερα, στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η ακρόαση των αρμόδιων φορέων (ΕΠΟ, ΕΣΚΑΝ, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ΣΕΓΑΣ, Ομοσπονδία Κολύμβησης, ΔΕΑΒ) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η συνάντηση, λοιπόν, με την επιτροπή, από την οποία θα απουσίαζε τουλάχιστον η ΑΕΚ που διαφωνεί με την ατζέντα, ή θα γίνει άλλη ώρα την Παρασκευή ή θα αναβληθεί για άλλη ημέρα (το πιθανότερο σενάριο).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ