ΕΛΛΑΔΑ

Ποτουρίδης για Σερίφ Τιρασπόλ

Ποτουρίδης για Σερίφ Τιρασπόλ
Ποτουρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη λίστα της Σερίφ Τιρασπόλ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ποια η σημαντική προϋποθέση για να προχωρήσει το deal με τον 24χρονο αμυντικό.

Η Σερίφ Τιρασπόλ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Γιάννη Ποτουρίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Η ομάδα της Μολδαβίας έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή να περιμένει όσο μπορεί, μέχρι να αποχωρήσει ο Φιντάν Αλίτι.

Πρόκειται για Αλβανό αριστερό μπακ, τον οποίο οι άνθρωποι της Σερίφ έχουν θέσει εκτός ομάδας. Πρέπει να αποχωρήσει (είτε με λύση συμβολαίου είτε με μεταγραφή), ώστε να αδειάσει θέση ξένου και να κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησης του Ποτουρίδη. Το πρωτάθλημα στη Μολδαβία έχει ξεκινήσει και η Σερίφ Τιρασπόλ μετρά μία νίκη και μία ήττα.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι για τον 24χρονο Έλληνα μπακ (γεννημένιος στις 27/2/1992) υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο. Την τελευταία διετία ο Ποτουρίδης αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 29 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει περάσει και από Ολυμπιακό, Πλατανιά, αλλά και στην Ιταλία, στη Νοβάρα.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ