ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη για το επεισοδιακό ΔΣ της Super League

Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη για το επεισοδιακό ΔΣ της Super League

Από τις 24 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός είχε καταστήσει σαφές πως θα κατέθετε μήνυση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα έγιναν στο επεισοδιακό ΔΣ της Super League και ο Αθλητικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Η ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, την Τρίτη 24/2/2015 στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, δεν άφησε την διαδικασία να ολοκληρωθεί με τον πρόεδρο να διακόπτει το συμβούλιο εξαιτίας της έντασης που υπήρξε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε επίθεση. Ο αντιπρόεδρος των ''πράσινων' αποχώρησε με τους Σωπήλη και Μπαλωμένου έχοντας πρησμένο το χείλος και κατήγγειλε ότι άγνωστος άνδρας εισέβαλε στην αίθουσα και τον χτύπησε. Μετά το Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε δηλώσει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε νερό, ενώ έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και βία μέσα στο συμβούλιο.

Από την πράσινη ΠΑΕ είχαν τονίσει πως θα απευθυνθούν στην δικαιοσύνη με τους Αλαφούζο - Κωνσταντίνου να καταθέτουν μήνυση εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και ενός άντρα της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού και τον αθλητικό εισαγγελέα, Γιώργο Λαΐνη, να ασκεί ποινική δίωξη στον μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών.

Οι κατηγορίες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξύβριση και ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για την φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του προέδρου του Παναθηναϊκού στο επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο του Φεβρουαρίου και την επίθεση που δέχθηκε ο Κωνσταντίνου από άντρα που εισέβαλε στην αίθουσα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ