ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη κατά του Μαρινάκη για το Noor One

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη άσκησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για κατοχή- διακίνηση- χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, ολοκλήρωσε την Παρασκευή (23/3) τη δικαστική έρευνα για το πλοίο Noor One και άσκησε ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων τριών ατόμων για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την μεταφορά , διακίνηση και πώληση των ουσιών αυτών.

Οι κατηγορίες αφορούν εκτός από τον εφοπλιστή και τους συνεργάτες του Νίκο Συντιχάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Capital, τον δικηγόρο Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, όπως και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη.

Το εισαγγελικό πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περαιτέρω έρευνα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Η εισαγγελέας με παραγγελία της ζητεί επίσης να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της λαθρεμπορίας καυσίμων.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ