ΕΛΛΑΔΑ

Ποινή φυλάκισης 12 ετών στον Θωμά Μητρόπουλο

Ποινή φυλάκισης 12 ετών στον Θωμά Μητρόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ποινή φυλάκισης 12 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, καταδικάστηκε ο Θωμάς Μητρόπουλος. Τον κατηγορούν για απάτη και πλαστογραφία οι πρώην συνεργάτες του στην ΠΑΕ Ηλυσιακός, Κώστας Αντιπαριώτης και Στυλιανός Πούλος.

Σε ποινή φυλάκισης 12 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Στον πρώην ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού είχαν καταθέσει μηνύσεις το παλιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ Κώστας Αντιπαριώτης και ο πρώην προπονητής του Αιγάλεω Στυλιανός Πούλος, ο μεν πρώτος για απάτη και πλαστογραφία και ο δεύτερος για απάτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Θωμάς Μητρόπουλος τοποθέτησε εν αγνοία τους τον Κ. Αντιπαριώτη και τον Στ. Πούλο (που εκείνη την περίοδο ήταν φίλοι και συνεργάτες του) στις θέσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ηλυσιακός αντίστοιχα, στο διάστημα που η ΠΑΕ ουσιαστικά είχε διαλυθεί. Συνέπεια αυτού ήταν να φέρουν ευθύνη για τα χρέη της αλλά και για συναλλαγές που δεν είχαν υπογράψει ποτέ οι ίδιοι!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε επίσης τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εγγύηση 20.000 ευρώ στον Θωμά Μητρόπουλο. Πριν από ένα μήνα του είχε επιβληθεί σε δεύτερο βαθμό, ποινή φυλάκισης δύο ετών, εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, για δωροδοκία σε παιχνίδι Ηλυσιακού - Αγροτικού Αστέρα καθώς και πρόστιμο 30.000 ευρώ για το μικρό "koriopolis", το σκάνδαλο των στημένων αγώνων την περίοδο 2008-2011.

Να σημειωθεί ότι αν η ποινή φυλάκισης του Θωμά Μητρόπουλου, έπειτα από την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκήσει, δεν πέσει κάτω από τα 10 χρόνια, τότε θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ