ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε το ντέρμπι στο Futsal ο Παναθηναϊκός, 1-0 την ΑΕΚ

Πήρε το ντέρμπι στο Futsal ο Παναθηναϊκός, 1-0 την ΑΕΚ

Το πρώτο ντέρμπι στην ιστορία του Futsal ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που διεξήχθη τη Κυριακή το βράδυ στην πολιτεία βάφτηκε πράσινο με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0.

Ένα ντέρμπι με τα όλα, και μάλιστα ιστορικό αφού ήταν το πρώτο, σε επίπεδο Futsal είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι 200 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν τη Κυριακή το βράδυ στο κλειστό της Πολιτείας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ομάδα της ΑΕΚ και κέρδισε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μουρδουκούτα στο 37' της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Superleague και όποια ομάδα κέρδιζε θα βρισκόταν μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας ήταν αρκετά κλειστός με τους δυο προπονητές Μπαλάφα και Ζιάβα να είναι καλά διαβασμένοι και να κλείνουν τους χώρους προς την εστία των ομάδων τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν μόλις τρεις καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες πλην του γκολ του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 15' με τον Στουπάθη ενώ και ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 30' με τον Μουρδουκούτα.

Ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΟΛΗΣ, ΝΤΑΡΛΑΣ, ΓΚΑΥΦΙΛΙΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΜΠΕΓΚΑΙ

AEK: ΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΜΑΝΟΣ, ΣΤΟΥΠΑΘΗΣ, ΘΑΝΑΣΑΙ, ΑΡΤΙΝΟΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετείχαν επίσης οι: Αλαφούζος, Ντοβλετάκης, Σταματέλος, Μουρδουκούτας, Ρίζος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Γκρίτζαλης, Κουβαράς

Στην αποστολή της AEK μετείχαν επίσης οι : Αχής, Δελλαπόρτας, Σκουτέλης, Μάντης, Νταβίντ, Κατσάμπας, Θανασάι, Ζιάκας, Ταρνανίδης, Ασημακόπουλος.

Βαθμολογία:

1) Παναθηναϊκός 18
2) ΑΕΚ 15
3) Μινώταυρος 15
4) Ολυμπιάδα 15
5) Πρωταθλητής Καλλιθέας 9
6) Ερμής Ζωγράφου 7
7) Δούκας 6
7) Σαλαμίνα 6,
9) Νέο Ικόνιο 3
10) Πρωτέας 3
11) Ελίτ 1
12) Ταραχή 0

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ