ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Μάκης Γερμανάκος

germanakos
germanakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην αρχιδιαιτητής, Μάκης Γερμανάκος, ο οποίος θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς".

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην αρχιδιαιτητής, Μάκης Γερμανάκος, ο οποίος θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς" έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Αυτούς τους 2,5 μήνες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν άντεξε ο οργανισμός του και απεβίωσε, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με πολύ σημαντική διαδρομή, ο οποίος υπήρξε διεθνής ρέφερι (ανήκε στον σύνδεσμο Αθηνών) και στην ηγεσία της ΚΕΔ βρέθηκε από το 2004 ως το 2006.

Ο εκλιπών είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε στο εξοχικό του στον Ωρωπό. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί μετά την πτώση που είχε και τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, δεν τα κατάφερε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ