ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένει κάτι καλό από Αγγλία, Γερμανία ο Γκαλίτσιος

Περιμένει κάτι καλό από Αγγλία, Γερμανία ο Γκαλίτσιος
Γκαλίτσιος

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται απόψε (11/9) όμως ο Γιώργος Γκαλίτσιος αν και ελεύθερος δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Ποιες αγορές κοιτάζει.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια μετρώντας πάνω από 110 συμμετοχές με την Λόκερεν στο Βέλγιο και δυο κατακτήσεις Κυπέλλων (2012, 2014). Παρόλα αυτά ο 29άχρονος άσος παραμένει διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι.

Στην Ελλάδα οι προσθήκες ελεύθερων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται απόψε (11/9) κάτι το οποίο δεν φαίνεται να απασχολεί τον Γκαλίτσιο, που ούτως ή άλλως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού ( αν ήθελε θα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη).

Ο έμπειρος δεξιός μπακ περιμένει κάποια καλή πρόταση από Αγγλία και Γερμανία ( εκεί οι ελεύθεροι μπορούν να υπογράψουν και αργότερα), ενώ έχει προτάσεις στα χέρια του από το Βέλγιο αν η υπόθεση καθυστερήσει κι άλλο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γκαλίτσιος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης όλο αυτό το διάστημα, οπότε είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ