ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένει Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος ο Ανδρεάδης

Περιμένει Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος ο Ανδρεάδης
INTIME SPORTS

Έχει ζητήσει μαρτυρικές καταθέσεις από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό και τον βοηθό του για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος και μετά (άγνωστο πότε) θα στείλει τον φάκελο της υπόθεσης στον εισαγγελέα.

Τις μαρτυρικές καταθέσεις του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος και του βοηθού του Ρικάρντο Σάντος περιμένει ο Γιώργος Ανδρεάδης για να συμπληρώσει τον φάκελο της «εγκληματικής οργάνωσης» και να τον στείλει στον εισαγγελέα Εφετών.

Ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, είχε αναφέρει στη δεύτερη κατάθεσή του ότι οι δύο Πορτογάλοι είναι ενήμεροι από τον Σα Πίντο για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την παρέμβαση δηλαδή που φέρεται να δέχθηκε ο πρώην προπονητής της ομάδας του Περιστερίου για να μη χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία).

Ο Πορτογάλος πάντως, στην απολογία του, αφού είναι κατηγορούμενος και αυτός για «δωροδοκία – δωροληψία», είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης, έχει ζητήσει να καταθέσουν τι γνωρίζουν για το περιστατικό οι δύο Πορτογάλοι έστω και από τη χώρα τους. Μόλις πάρει τις καταθέσεις στα χέρια του, θα στείλει τον φάκελο στον εισαγγελέα Εφετών (παραμένει άγνωστο αν αυτό γίνει πριν τον Αύγουστο που κλείνουν τα δικαστήρια ή τον Σεπτέμβριο) ο οποίος με τη σειρά του θα κάνει την πρόταση του για το ποιοι από τους «34» κατηγορούμενους θα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

Την τελική απόφαση θα πάρει στη συνέχεια το συμβούλιο Εφετών.

Ψάχνεται για τον Γκιγιέρμο Πέρεθ

Ο ανακριτής διαφθοράς σκέφτεται να καλέσει ως μάρτυρα και τον Γκιγιέρμο Πέρεθ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βέροια όπου ήταν βασικός. Ο Ισπανός μέσος την επομένη της κατάθεσης του Νίκου Γεωργέα στην επιτροπή Εφέσεων (όπου ο έμπειρος αμυντικός είχε επαναλάβει τις καταγγελίες του για «στημένο» παιχνίδι και οι πρώην συμπαίκτες του τον είχαν διαψεύσει), είχε αναρτήσει σε λογαριασμό που φέρεται να διατηρεί στο Facebook «μόνο Νίκος Γεωργίας έχει αρχ... βλέπω».

Ο Γιώργος Ανδρεάδης είναι ενήμερος για το συγκεκριμένο σχόλιο, η περίπτωση του Πέρεθ όμως, είναι δύσκολη. Ο Ισπανός μόλις λύθηκε το συμβόλαιο του με την Λαμία, με το φινάλε της Football League, έφυγε από την Ελλάδα και θα πρέπει να απευθυνθεί στο συνδικαλιστικό όργανο των Ισπανών ποδοσφαιριστών, τον αντίστοιχο ΠΣΑΠ της Ελλάδας δηλαδή, για να τον βρει.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ