ΕΛΛΑΔΑ

Πειθαρχική δίωξη στους τραυματιοφορείς του ΑΕΛ - Εργοτέλης

Πειθαρχική δίωξη στους τραυματιοφορείς του ΑΕΛ - Εργοτέλης
τραυματιοφορείς του ΑΕΛ - Εργοτέλης INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Λάρισα και τραυματιοφορέων του αγώνα ΑΕΛ - Εργοτέλης για την αντιεπαγγελματική στάση τους (VIDEO).

Η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στις 17 Οκτωβρίου σημαδεύτηκε από την απαράδεκτη ενέργεια των τραυματιοφορέων του αγώνα, οι οποίοι σχεδόν πέταξαν σα... σακί τον Κούτρη ενώ ήταν πάνω στο φορείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ λίγες ημέρες αργότερα έκανε γνωστό πως θα πάρει ειδικό όχημα μεταφοράς, όμως αυτό όπως φαίνεται δεν φτάνει.

"Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Λάρισα και των Σπυρίδωνα Θεοχαρίδη και Δημητρίου Καρακώστα, τραυματιοφορέων της ΠΑΕ Λάρισα για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 7 εδαφ. α, 26 παρ.1, 2, 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 10-6-2015, σε συνδυασμό με τα άρθρα 1, 2, 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο όπως αυτός ψηφίστηκε και ισχύει από 25/6/2015 (αγώνας Πρωταθλήματος Football League, Λάρισα-Εργοτέλης της 17/10/2015)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Πλέον τόσο οι "βυσσινί" όσο και οι δυο άνδρες βρίσκονται σε... μπελάδες και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, ενώ το προβλεπόμενο πρόστιμο κυμαίνεται μεταξύ 20-50.000 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ