ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup

Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Και Πάτρα και Καλαμάτα είχε το Σαββατοκύριακο, το πελοποννησιακό μενού του Coca-Cola Cup!

Με πολύ κέφι, περισσότερο ενθουσιασμό και τον συναγωνισμό στα ύψη, το τουρνουά συνεχίστηκε με παιχνίδια, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και ανέδειξαν τις ομάδες, οι οποίες θα παίξουν στα τελικά της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην Πάτρα, τα προκριματικά συνεχίστηκαν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή έγιναν οι τελικοί της πόλης. Προκρίθηκαν οι δυο πρώτοι κάθε κατηγορίας. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στους Περιφερειακούς Τελικούς της Πελοποννήσου και οι παίκτες που βράβευσε η adidas είναι:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Fantastic Five, Κλωτσοσκούφηδες

MVP: Φώτης Καραπιπέρης (X15)

Κατηγορία 15-16 ετών:

Ασέβαστοι, Τορτούρο

MVP: Μάριος Καράμπουλας (ACE15)

Κατηγορία 17-19 ετών:
Ξεπλένηδες, Brave for Paris

MVP: Ραφαήλ Hoxha (X15)

Και κορίτσια στην Καλαμάτα!

Στην Καλαμάτα το ραντεβού με την μπάλα κινητοποίησε και φέτος εκατοντάδες νέους αλλά και νέες της πόλης. Πολλά κορίτσια, ήταν στο γήπεδο και συμμετείχαν στις ομάδες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Δεκάδες ομάδες, μεγάλος συναγωνισμός παρά τη βροχή, που συνόδευσε το Coca-Cola Cup στην εκκίνηση του Σαββάτου. Ευτυχώς, ο ήλιος που βγήκε στη συνέχεια δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Οι Losers κάθε άλλο παρά... να χάνουν ήξεραν, αφού έκαναν δυο συνεχόμενες προκρίσεις στα πέναλτι. Ο γκολκίπερ της ομάδας, Κώστας Γαβράς, έδωσε ρεσιτάλ και δικαίως αναδείχθηκε σε MVP της κατηγορίας.

Στους Gladiators αρχηγός ήταν ο Τζόι Λούτα, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε στο Coca-Cola Cup και μάλιστα κατάφερε ξανά να προκριθεί στους τελικούς της περιφέρειας. Το τουρνουά δημιουργεί σιγά-σιγά τους δικούς του “μύθους”.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν από το Coca-Cola Cup της Καλαμάτας στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου και οι παίκτες που ξεχώρισαν στο τουρνουά και επιβραβεύτηκαν με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas είναι:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Ανώνυμοι Καλαμάτας, Κόκκινοι Ταύροι

MVP: Κώστας Καρύδης (X15)

Κατηγορία 15-16 ετών:

Green Team, Έλα μαν

MVP: Άγγελος Γκαϊδογιάννης (adidas ACE15)

Κατηγορία 17-19 ετών:

Gladiators, The Losers

MVP: Kώστας Γαβράς (ACE15)

Η κάμερα των καναλιών Novasports βρέθηκε και στις δυο πόλεις και θα στιγμιότυπα από τους αγώνες και συνεντεύξεις από τους διαγωνιζόμενους θα προβάλλονται όλη την εβδομάδα.

Τελικοί στην Πελοπόννησο και σαββατοκύριακο στην Κρήτη

Σε διπλό ταμπλό και αυτό το σαββατοκύριακο το Coca-Cola Cup. Το διήμερα 5-6/12 το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, επισκέπτεται το Ηράκλειο στις εγκαταστάσεις Lido Soccer (Παναγίας Μαλεβή 54) ενώ την Κυριακή 6/12 στην Πάτρα γίνονται οι τελικοί της περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι αγώνες για την ανάδειξη των ομάδων που προκρίνονται για τα τελικά της Αθήνας, θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr


Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS
Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS
Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS
Πάτρα και Καλαμάτα σε ρυθμούς Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ