ΕΛΛΑΔΑ

Πατίκας: "Ταλαντούχος, αλλά και άτυχος ο Άντονις"

Πατίκας: "Ταλαντούχος, αλλά και άτυχος ο Άντονις"
Πατίκας

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Α.Ε.Κ., Τζίμης Πατίκας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Ιστορίες για παρέες» με τους Νίκο Συριώδη και Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για τον μεταγραφικό στόχο του Π.Α.Ο.Κ.,τον Τέρι Άντονις:« Είναι καλό ταλέντο, αλλά ήτανάτυχος, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς. Παίζει τέσσερα με πέντε παιχνίδια και μετά τραυματίζεται, οπότε δεν έχουμε δει το τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα έχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται δουλειά. Είναι καλό παιδί, έξυπνος και καλός πλέι μέικερ. Έχει και τα δύο ποδιά, διαθέτει ποδοσφαιρικό μυαλό και πολύ καλό σουτ. Μοιάζει στο στυλ του Τζέισον Πόλακ».

Για την Α.Ε.Κ.:« Υπάρχει η ίδια διοίκηση με αυτή που είχε η ομάδα όταν πρωταγωνιστούσε. Πιστεύω αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα».

Για τις επιτυχίες που είχε η ομάδα όταν έπαιζε και αυτός:« Οφείλονταν στο γεγονός ότι ήμασταν παιδιά που αγαπούσαν τη φανέλα, υπήρχε καλό κλίμα στα αποδυτήρια, καλή διοίκηση και προπονητής. Επίσης είχαμε και… τρελούς οπαδούς. Οπότε είχαμε τα πάντα για να πετύχουμε. Για μένα ήταν όνειρο που έπαιξα στην ομάδα».

Για το ποδόσφαιρο στην Αυστραλία:« Είναι σε ανοδική πορεία, καθώς υπάρχουν παίκτες που φεύγουν από την χώρα για το εξωτερικό. Γενικά βγάζουμε κάποιους καλούς ποδοσφαιριστές, το πρωτάθλημα έχει γίνει πιο επαγγελματικό και έχουν έρθει κάποια τοπ ονόματα, όπως ο Ντελ Πίερο και ο Γιορκ. Πάντως, αν θες να κάνεις καριέρα πρέπει να πας στην Ευρώπη».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ