ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδόπουλος: "Στημένο το Ηρακλής-Νίκη Βόλου"

Παπαδόπουλος: "Στημένο το Ηρακλής-Νίκη Βόλου"

Ο γενικός αρχηγός της Νίκη Βόλου Γιώργος Παπαδόπουλος, αποκάλυψε ότι τέσσερις παίκτες της ομάδας του "έστησαν" το ματς με τον Ηρακλή τον Ιούνιο του 2013.

" Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες της ομάδας μας έστησαν το ματς με τον Ηρακλή που έγινε τον Ιούνιο του 2013", κατήγγειλε ο γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Γιώργος Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας, ενώ έχει ήδη δώσει ένορκη μαρτυρική κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα!

Στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος φέρεται να έχει κατονομάσει τους παίκτες της Νίκης που έστησαν το ματς και όπως αποκάλυψε, κάποιοι από αυτούς πήραν στη συνέχεια μεταγραφή στον Ηρακλή!

Όπως υποστήριξε ο ίδιος στην εκπομπή "Δίκη" στον ΣΚΑΪ: " Tο ματς στήθηκε στο over για να κερδίσουν χρήματα από το στοίχημα. Συνεργάστηκαν και παίκτες του Ηρακλή. Την αποκάλυψη μου την έκανε παίκτης της Νίκης που δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο ματς που έληξε 4-0 υπέρ του Ηρακλή.

Ανέβηκα στο Βόλο με εντολή του προέδρου γιατί είχαν διαπιστωθεί κάποιες ύποπτες συμπεριφορές. Μαθεύτηκε ότι ένας ξένος ποδοσφαιριστής είχε πει “καλά κάναμε και το στήσαμε στο over”. Έτσι καταφύγαμε στη δικαιοσύνη.

Όσα λέω τα γνωρίζω από παίκτη με τον οποίο συναντήθηκα και μου είπε πώς έγινε όλο το στήσιμο. Του έστελναν μηνύματα οι υπόλοιποι στο κινητό του και του έλεγαν “μην πεις τίποτα στον πρόεδρο, παίξ' το κι εσύ”. Μου εκμυστηρεύτηκε όλη αυτή την αλητεία. Δεν έπαιξε στο ματς και εκτιμώ ότι δεν στοιχημάτισε ο ίδιος.

Πάνω από τέσσερις παίκτες της Νίκης συμμετείχαν σε αυτό και πάνω από δύο έχουν πάει τώρα στον Ηρακλή. Μου είπε τα ονόματα και τα κατέθεσα στον εισαγγελέα".

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε πως για όλα όσα λέει και τα οποία έχει καταθέσει στον εισαγγελέα, υπάρχουν αποδείξεις.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ