ΕΛΛΑΔΑ

Πάει στη Μάαστριχτ ο Κατίδης

Πάει στη Μάαστριχτ ο Κατίδης
Κατίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ολλανδία για λογαριασμό της Μάαστριχτ θα ταξιδέψει το Σάββατο (19/3) ο Γιώργος Κατίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 23χρονος μέσος θα επιχειρήσει να πείσει για την αξία του με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο.

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Γιώργος Κατίδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, της ΑΕΚ, της Νοβάρα, της Βέροιας και του Λεβαδειακού επιδιώκει να κερδίσει συμβόλαιο εκτός των συνόρων και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το Σάββατο (19/3) θα βρίσκεται στην Ολλανδία.

Ο 23χρονος μέσος (γεννημένος στις 12/02/1993) θα δοκιμαστεί στη Μάαστριχτ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ύστερα από 30 αγώνες στην Eerste Divisie ο σύλλογος της νοτιότερης και παλαιότερης πόλης της Ολλανδίας είναι στην 9η θέση με 38 βαθμούς (πρώτη είναι η Σπάρτα Ρότερνταμ με 70.

Τελευταία ομάδα του Κατίδη ήταν ο Λεβαδειακός, με τον οποίο το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε 9 παιχνίδια (είχε και 1 γκολ). Παρέα με τον Κατίδη στη Μάαστριχτ θα πάει ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ο οποίος προ ημερών είχε δοκιμαστεί στην Μπάρνσλεϊ.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ